JAFRA

Jafra cosmetics is in 1956 opgericht in Californië door het echtpaar Jan en Frank Day. De combinatie van hun beider voornamen werd de bedrijfsnaam.

De producten van Jafra zijn ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke kennis en de modernste technieken. Ze worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en “het beste voor de huid” na te kunnen streven.

Sinds 1990 werk ik met de producten van Jafra. Eerst verkocht ik de producten als Jafra consulente door het geven van workshops bij de klant thuis, en nu uitsluitend in de salon.

Alle producten zijn bij mij te verkrijgen. Heb ik ze niet op voorraad dan bestel ik ze en heeft u ze binnen 1 week in huis. De producten catalogus is bij mij verkrijgbaar of Click op deze link

Ook voor informatie om Jafra consulente te worden kunt u bij mij terecht.

Jafra producten:

  • Gezichtsverzorging: Het ultieme programma voor huidverzorging richt zich uitsluitend op de individuele behoefte van de huid.
  • Lichaamsverzorging: Alles wat u nodig heeft om de huid zacht, sterk en soepel te krijgen.
  • Spa-lijn: Uw eigen kuuroord thuis. Laat uw lichaam genieten, laat uw geest vrij denken, geef uw ziel inspiratie.
  • Make-up: Schoonheid komt van binnenuit, maar aan de buitenkant kunnen we met ons uitgebreid kleurenassoirtiment de innerlijke schoonheid alleen maar versterken.
  • Geuren: De meest exclusieve geuren voor vrouwen en mannen.

Wilt u maandelijks per mail een brochure met de maandaanbiedingen toegestuurd krijgen mail mij dan: info@gerdavandenberg.com