3D-skin-fitness-massage

 

Ontdek de kracht en macht van Transformage®

Hoe vervelend wanneer je in de spiegel kijkt en niets anders ziet dan rimpels en verslappingen. Hierdoor zie je er vermoeider uit en lijk je ouderdan je werkelijk bent….

Onze mimiek spieren worden nauwelijks tot niet gebruikt, het geen resulteert in een vale huid met rimpels en contour verslapping.

 

ER IS EEN NATUURLIJKE OPLOSSING!!
Transformage® is een transformatie massage voor zowel mannen als vrouwen die er mooi en jong uit willen blijven zien. Want als je je goed voelt, dan straal je dat ook uit.
Transformage® is zowel cosmetisch als therapeutisch, het voelt niet alleen goed aan echter het is ook nog eens goed voor de gezondheid.
Het resultaat van Transformage® is een gelifte huid, die steviger, jeugdiger en veerkrachtiger aanvoelt, goed gehydrateerd en zijdezacht is.

TRANSFORMAGE 3D SKIN FITNESS
Transformage® is een anti-aging massagemethode een “Work Out” voor de huid, hals en decolleté.

De massagemethode is een mooi samenspel van 3 manuele technieken:
Manuele lymfedrainage gecombineerd met diepe weefselpressuur en de medicinale kracht van cupping-techniek voor bindweefselmassage.
Deze machtige combinatie van technieken brengt de huid in balans, waardoor het zichzelf kan vernieuwen. Door de verbeterde hydratatie en de extra collageenproductie zorgt Transformage® 3D Skin Fitness voor meer volume en een mooie strakke huid.

Click hier om de 3D skin fitness massage film te bekijken

 

RESULTATEN VAN TRANSFORMAGE®

Verbeterde huidconditie
Doordat afvalstoffen in de huid worden losgemaakt en afgevoerd, is de huid in staat beter vocht te binden en krijgt daardoor meer volume.
Tevens verbetert de doorbloeding waardoor de huidcellen bouwstoffen en zuurstof krijgen voor onderhoud en vernieuwing.

Versteviging, Verjonging en minder rimpels
Oud beschadigd bindweefsel wordt vervangen door nieuw stevig en veerkrachtig bindweefsel, collageen en elastine.

Lifting en contourverstrakking
De aanhechting van de huid op de spieren wordt verbeterd waardoor de huid wordt gelift en er een strakkere en jongere uitstraling wordt gecreëerd.

“EEN GOEDE HUIDBALANS ZORGT VOOR VERNIEUWING EN VERJONGING.”