deynique

Hhuidverbetering met Deynique

WEB-SHOP DEYNIQUE, producten direct online bestellen?

Click hier om de online producten te bekijken en te bestellen

Bio Face Lifting

De belangrijkste voorwaarde voor een schoon en fris huidbeeld is – dat alles dat dit verstoort – wordt verwijderd. Eerst wordt er een dieptereiniging uitgevoerd ten aanzien van overtollig talg, afvalstoffen en dode huidcellen.
Bio Face Lifting activeert de lymfe en maakt de huid strakker in het ritme van de hartslag. Met name de hals- en oog omtrek, bovenlip en het voorhoofd.
Het verbluffende, direct zichtbare resultaat: verhardingen in het huidweefsel worden losser gemaakt en de gezichtsuitdrukkingen ontspannen. Het complete huidbeeld ziet er fijner, gladder en steviger uit. De huid wordt gevuld met vitale stoffen en aanzienlijk gerevitaliseerd.
U wilt het behandelresultaat nog verder verhogen? Het nauwkeurige verzorgingsplan van uw schoonheidsspecialiste vertelt u stap-voor-stap hoe u dit kunt realiseren! Samen met speciale preparaten voor thuisgebruik en gedetailleerde voedingstips.

Op deze manier werkt u aan het tegengaan van het verouderingsproces van uw huid. Een slimme beslissing, om er langdurig gezond en aantrekkelijk uit te zien.
Click hier om de Bio Face Lifting film te bekijken

Anti-Tox behandeling

Bij deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd van vuil, chemicaliƫn en zelfs van zware metalen tot in de dieper gelegen huidlagen. Verharde weefsels worden weer soepel.

Door middel van een magneet massage wordt de bloed en lymfecirculatie geactiveerd, reinigt de cel tussenruimtes en maakt verharde weefsels weer soepel.
Hierdoor kunnen waardevolle stoffen, mineralen, goud en hyaluron worden opgenomen door de huid.

De Anti-Tox behandeling is voor iedereen die behoefte heeft aan een intensieve reiniging en een oppepper van de huid.
Detox de huid en vele problemen zullen verdwijnen.
Click hier om de Anti-Tox film te bekijken

Deynique. Huidverzorging is een teken van zelfrespect, niet van ijdelheid

U wilt er duidelijk jonger uitzien? Zich beter voelen? En u wilt er daarbij vitaal en stralend uitzien, met een fris en verlevendigd huidbeeld? Samen met uw schoonheidsspecialiste gaat u dat lukken! Daarbij blijft u volledig uzelf. Alleen dan mooier!

Bovendien: de langdurige, regelmatige verzorging van uw huid heeft een enorme psychologische werking. Het verbetert uw gevoel van welzijn en uw immuunsysteem. Duidelijk zichtbaar door een gezondere uitstraling, bewezen door wetenschappelijke studies.

De geluksformule voor uw schoonheid heet “Beauty Therapy”: huid-analyse en de dieptewerking van uw schoonheidsspecialiste in synergie met buitengewone Aloe Vera producten. Alles gecombineerd met waardevolle serums, speciale behandelingen en lange termijn kuren.

Investeer slechts 6 minuten per dag in een zeer efficiƫnt en op het huidtype gericht verzorgingssysteem. Middels een eigen huidpaspoort weet u precies welke thuisverzorging u moet gebruiken.