MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een veilige en pijnloze peeling, waarbij met behulp van speciale aluminiumkristallen de dode huidcellen verwijderd worden van het bovenste laagje van de opperhuid. Hierdoor wordt de huid geprikkeld om nieuwe cellen aan te maken.
Littekens en fijne rimpels vervagen en de huid krijgt een betere doorbloeding. Zelfs acne en een onzuivere huid kunnen tot het verleden behoren.
Dit resulteert in een beter, frisser en gladder uiterlijk. Deze intensieve peeling is pijnloos en geeft een zichtbaar resultaat.

ULTRASOUND

Door middel van geluidsgolven, ultrasound, kunnen speciale werkstoffen in de onderste lagen van de opperhuid gebracht worden.
Deze werkstoffen zijn afgestemd op het huidtype en de aard van het huidprobleem.

De combinatie microdermabrasie met ultrasound is het geheim van een optimale huidverbetering. Een stralende huid is het resultaat!

Geschikt voor de vermoeide en futloze huid:
- acne
- littekens
- vale huid / rokers huid
- pigmentvlekken
- fijne rimpels
- huidveroudering

Hoeveel behandelingen

Heeft u een normale gezonde huid, dan is een speciale behandeling zeer geschikt als grondige reiniging en oppepper voor uw huid. Hierbij wordt de oppervlakkige dode huidlaag verwijdert waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Daarna worden met de ultrasound de voor uw huid benodigde werkstoffen in de diepere lagen van uw huid gesluisd. Uw huid voelt daarna weer gezond, fris en zijdezacht aan. Na slechts 1 behandeling kan uw huidstructuur met 19.6% verbeteren. U heeft onmiddellijk al na 1 behandeling een gladdere en frissere huid.

Heeft u een specifiek huidprobleem, dan ie het meestal beter om te starten met een kuur. het aantal en de frequentie van de behandelingen hangt af van het huidprobleem. Daarbij is vaak ook het thuisgebruik van specifiek voor uw huid benodigde producten noodzakelijk. Tijdens het intakegesprek wordt met u een behandelplan afgesproken. Tijdens 1 behandeling kunnen ook verschillende concepten gecombineerd worden als dat op dat moment nodig is voor uw huid.

Na een kuurbehandeling is een onderhoudsbehandeling 1 keer in de 6 weken aan te bevelen.

Een behandeling volgens het Skin Jet Beauty Concept bestaat uit:
- oppervlakte reiniging
- diepte reiniging
- microdermabrasie (indien nodig)
- verwijderen onzuiverheden
- air pulsator (indien nodig)
- ultrasound (indien nodig)
- masker
- dag- of nachtverzorging
- advies thuisverzorging

Na de behandeling

Uw huid voelt na de behandeling zacht en strak aan. Uw huid kan door de versterkte doorbloeding warm voelen en wat rood zien, alsof u een dagje in de zon heeft doorgebracht. U kunt direct uw dagelijkse bezigheden hervatten, u hoeft er niet voor thuis te blijven. De huid gaat niet vervellen en vertoont geen korst vorming. Wel is het een must gedurende de eerste dagen na de behandeling uit de directe zon te blijven en een crème met beschermingsfactor te gebruiken.