deynique

Huidverbetering met Deynique

Bio Face Lifting

De belangrijkste voorwaarde voor een schoon en fris huidbeeld is – dat alles dat dit verstoort – wordt verwijderd. Eerst wordt er een dieptereiniging uitgevoerd ten aanzien van overtollig talg, afvalstoffen en dode huidcellen.
Bio Face Lifting activeert de lymfe en maakt de huid strakker in het ritme van de hartslag. Met name de hals- en oog omtrek, bovenlip en het voorhoofd.
Het verbluffende, direct zichtbare resultaat: verhardingen in het huidweefsel worden losser gemaakt en de gezichtsuitdrukkingen ontspannen. Het complete huidbeeld ziet er fijner, gladder en steviger uit. De huid wordt gevuld met vitale stoffen en aanzienlijk gerevitaliseerd.
U wilt het behandelresultaat nog verder verhogen? Het nauwkeurige verzorgingsplan van uw schoonheidsspecialiste vertelt u stap-voor-stap hoe u dit kunt realiseren! Samen met speciale preparaten voor thuisgebruik en gedetailleerde voedingstips.

Op deze manier werkt u aan het tegengaan van het verouderingsproces van uw huid. Een slimme beslissing, om er langdurig gezond en aantrekkelijk uit te zien.
Click hier om de Bio Face Lifting film te bekijken

Anti-Tox behandeling

Bij deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd van vuil, chemicaliƫn en zelfs van zware metalen tot in de dieper gelegen huidlagen. Verharde weefsels worden weer soepel.

Door middel van een magneet massage wordt de bloed en lymfecirculatie geactiveerd, reinigt de cel tussenruimtes en maakt verharde weefsels weer soepel.
Hierdoor kunnen waardevolle stoffen, mineralen, goud en hyaluron worden opgenomen door de huid.

De Anti-Tox behandeling is voor iedereen die behoefte heeft aan een intensieve reiniging en een oppepper van de huid.
Detox de huid en vele problemen zullen verdwijnen.
Click hier om de Anti-Tox film te bekijken

Deynique. Huidverzorging is een teken van zelfrespect, niet van ijdelheid

U wilt er duidelijk jonger uitzien? Zich beter voelen? En u wilt er daarbij vitaal en stralend uitzien, met een fris en verlevendigd huidbeeld? Samen met uw schoonheidsspecialiste gaat u dat lukken! Daarbij blijft u volledig uzelf. Alleen dan mooier!

Bovendien: de langdurige, regelmatige verzorging van uw huid heeft een enorme psychologische werking. Het verbetert uw gevoel van welzijn en uw immuunsysteem. Duidelijk zichtbaar door een gezondere uitstraling, bewezen door wetenschappelijke studies.

De geluksformule voor uw schoonheid heet “Beauty Therapy”: huid-analyse en de dieptewerking van uw schoonheidsspecialiste in synergie met buitengewone Aloe Vera producten. Alles gecombineerd met waardevolle serums, speciale behandelingen en lange termijn kuren.

Investeer slechts 6 minuten per dag in een zeer efficiƫnt en op het huidtype gericht verzorgingssysteem. Middels een eigen huidpaspoort weet u precies welke thuisverzorging u moet gebruiken.

SCM release massage in combinatie met de “two-elements” masker

Nergens is het verstrijken van de tijd zo zichtbaar als in het gezicht.

Zo reactiveer je alle schoonheidsreserves

Door verhardingen in het bindweefsel en gespannen gezichtsspieren ziet het gezicht er ouder uit dan het in werkelijkheid is. Verstopte lymfevaten tekenen kringen rond de ogen en vaak zijn de energiebanen geblokkeerd.
De SUBCUTANE MATRIX MASSAGE reactiveert geblokkeerde schoonheidsreserves. De massage bewerkstelligt al rollend en kloppend een keten van activiteit in het bindweefsel, de lymfevaten en de gezichtsspieren.De ernergie kan weer stromen en de gezichts-uitdrukking ontspant.

Compactheid van de huid verbetert, de spankracht neemt toe
In combinatie met het “Twop Elements” masker verbetert de SCM-massage de dichtheid en de elasticiteit van de huid. Afhankelijk van je leeftijd selecteerd de schoonheidsspecialiste een specifieke combinatie van actieve werkstoffen.

Leuk wanneer iedereen kan zien dat je gezicht met elke behandeling steeds jonger wordt.

Overige behandelingen o.a.: silk-lifting, soft-liftings, ACE-maskers.

Deynique laat u er jonger, frisser en strakker uitzien.