Nieuws Items

 

Februari 2016 – VERHUIZING:

Sinds 1 februari ben ik met mijn salon verhuisd van Nederhorst den Berg naar Loenen aan de Vecht.
Mijn telefoon nummer is gewijzigd in: 06-22781640
Ik hoop U ook hier te mogen behandelen in mijn mooie nieuwe salon.
Click hier voor contact informatie
 

26 November 2013 – UITNODIGING:

Huidanalyse met een behandeling die bij u past.

Klik onderstaande link voor meer informatie
Anti-Aging

November 2013 – Vervolg opleiding dermatologie:

Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Uiteraard mag u van mij verwachten dat ik ook op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering door het regelmatig volgen van trainingen. In mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met een huidaandoening. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.
Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd was dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega´s uit de branche kan onderscheiden!

April 2013:

Omdat in mijn vak alles draait om de huid en huidproblemen, volg ik op dit moment bij U-Consultancy een uitgebreide Dermatologie opleiding voor Schoonheidsspecialisten die aanbevolen wordt door Dermatologen.
Het doel van de opleiding is kennis en inzicht vergroten van dermatologische aandoeningen en de bij behorende behandeling om relevante voorlichting te kunnen geven aan klanten.